Головна | Реєстрація | Вхід | RSS                               П`ятниця, 03 Травня 2024, 09:20




Меню сайту
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Корисні посилання

Мудрі вислови
Міні чат
Головна » 2013 » Лютий » 22 » Всьому початок є любов…
18:16
Всьому початок є любов…

Всьому початок є любов…

Всьому початок є любов

А твердять: спершу було слово.

А я кажу вам знов і знов:

Всьому початок є любов!

Саме такими словами  почалося свято приурочене Дню Святого Валентина – «Мелодія двох сердець» у Йосипівському НВК. До свята готувалися всі заздалегідь: педагог-організатор, класні керівники, учасники. Саме свято проводилося в залі спортивного комплексу СТОВ «Агролан».

Задоволені учасники в передчутті невідомого, сяючі обличчя глядачів, звучить приємна музика а на екрані розпускаються квіти – саме так розпочалося свято. Кожен учасник неповторний, тому в представленні було влучно охарактеризовано як дівчаток, так і хлопчиків. Розминка продемонструвала як інтелект, так і почуття гумору учасників. А які прекрасні, незвичайні, оригінальні і творчі компліменти робили хлопчики дівчаткам. Цікаво було спостерігати за учасницями, які в конкурсі «Посварімось» так старались «посварити» скоромовкою хлопчиків, але найскоромовнішою були Скочко Аліна та Бараненко Юлія.

Які, на вашу думку, риси повинна мати жінка, дівчина? - Ніжність, доброта, щедрість, краса… Саме такою бачать сьогоднішні юнаки свою другу половинку, а красивими, щедрими, сміливими, розумними, хазяйновитими, толерантними – бачать дівчатка юнаків.

Учасники легко знаходили спільну мову. Саме конкурс на розв’язок ситуативних завдань показав як діти відчувають одне одного. Вони, не бачачи що відповідає інший, відповідали аналогічно. Під час вікторини діти показали інтелектуальний розвиток. Так, вони точно знали відповідь на питання «Він – син Зевса: захисник пастухів, охоронець домашнього вогнища. А тепер у переносному значенні його ім’я вживається для позначення ідеалу чоловічої вроди» (Аполлон) і т.д. Цікаво пройшов конкурс «Домашнє завдання», де учасники показали рекламу для своєї пари. Найкращими в цьому конкурсі були Бараненко Юлія та Дудурич Іван. Дуже сподобався глядачам і учасникам конкурс з квітами, де найоригінальнішими були Ошурко Олександр та Максимчик Ангеліна, а конкурс з цукерками сподобався всім. В кінці свята учасники змагалися в майстерності красномовства, доповнюючи вислови відомих людей про кохання. Мабуть, найбільше сподобався учасникам вислів А. де Сент-Екзюпері «Кохати – це значить не дивитись одне на одного, а … дивитись в одному напрямку».

Всі конкурси під час свята оцінювались сердечками, в кінці – за оплесками глядачів. До півфіналу вийшли три пари з шести – Дудурич І. та Бараненко Ю., Суржок Є. та Скочко А., Ошурко О. та Максимчик А. Цікаво презентували свої пари в фіналі учасники. Так, Ошурко О стверджував: «Ми найкращі, тому що вже багато років сидимо за однією партою, розуміємо одне одного з пів руху, півслова, завжди допомагаємо одне одному…». Довго глядачі не могли визначитися з переможцем і лише підняття рук визначило, що Валентином і Валентиною свята стали Ошурко Олександр та Максимчик Ангеліна.

Свято закінчилося, але щось прекрасне, добре, світле залишилося в душах дітей.

Педагог-організатор

Йосипіського НВК

Скуба Л.В.

Категорія: Загальне | Переглядів: 1476 | Додав: Alex | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Новини

[21 Квітня 2015]
Зустріч

[06 Квітня 2015]
Тиждень молодого спеціаліста

[25 Березня 2015]
Конкурс агітбригад

[24 Березня 2015]
Канікули

[26 Лютого 2015]
Тиждень історії

[25 Лютого 2015]
Міжнародний день рідної мови

[18 Лютого 2015]
День Валентина

[09 Лютого 2015]
тиждень безпеки

[05 Лютого 2015]
Інформація

[02 Лютого 2015]
Шлях переселенця
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Йосипівка 

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz