Головна | Реєстрація | Вхід | RSS                               П`ятниця, 03 Травня 2024, 10:27




Меню сайту
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Корисні посилання

Мудрі вислови
Міні чат
Головна » 2013 » Липень » 2 » Звіт директора про виконану за навчальний рік роботу
21:55
Звіт директора про виконану за навчальний рік роботу

27 червня 2013 року в Йосипівському НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» пройшли загальні збори педагогічного колективу за участю представників батьківського комітету, ради закладу та піклувальної ради. Директор закладу Горобець Т.Б. детально проаналізувала роботу закладу за 2012-2013 навчальний рік. Ознайомила присутніх із структурою навчального року, методичними ланками, які функціонують у школі, чітко спланованою методичною роботою, від якої залежить успіх навчально-виховної діяльності. Підвела підсумки навчальних досягнень учнів за звітний період та відмітила дієвість та результативність зусиль педагогічного колективу щодо навчання та виховання учнів. Працюючи над проблемою «Розвиток дитини від дошкільного віку до свідомого вибору професії в умовах компетентнісного підходу до навчання і виховання» в умовах закладу нового типу – навчально-виховного комплексу – за рік було досягнуто певних результатів у роботі педагогічного та учнівського колективів шкільного та дошкільного відділів. Протягом року було проведено 2 районні семінари: для вихователів дошкільного відділу та молодих спеціалістів з питань творчого впровадження педагогічної спадщини В.О. Сухомлинського. Взявши участь у районному конкурсі молодих учителів «Міс освіта - 2013» на тему: «Учитель – носій ідей В.О. Сухомлинського», за результатами конкурсу Жижко А.В., учитель української мови та літератури, отримала ІІІ місце та здобула титул «Міс обдарованість». Зокрема, директор звернула увагу на участь педагогічних працівників школи у різноманітних регіональних методичних заходах, підготовку матеріалів для участі у Хмурівських читаннях (Король О.Л., Берднік О.В.), матеріалів до методичного посібника «Трансформація гуманістичних ідей Василя Сухомлинського в освітньому просторі» з досвіду діяльності опорної школи із загальної проблеми «Василь Сухомлинський і сучасність» (Горобець Т.Б.). матеріалів до педагогічних  читань «В.О. Сухомлинський в діалозі з сучасністю: розвиток творчої особистості» (Дорошенко Л.О.). та ін.

В 2012-2013 н.р. в закладі навчалось 8 відмінників, учнів з високим рівнем навчальних досягнень; 2 учні закінчили школу із золотою та срібною медаллю; 1 учениця отримала свідоцтво з відзнакою. Учні закладу отримали 12 призових місць на районному етапі Всеукраїнських  предметних олімпіад та були учасниками обласного етапу. Учні школи – учасники   різноманітних Всеукраїнських творчих конкурсів: Всеукраїнської українознавчої гри «Соняшник», Всеукраїнського конкурсу з російської мови «Лукоморье», Всеукраїнського конкурсу з англійської мови «Грінвіч», Всеукраїнської природознавчої гри «Геліантус – природознавство для дорослих», Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру», позапрограмному конкурсу «Мультитест 2012», організованим Інститутом Розвитку Шкільної Освіти (м. Львів) та ін. З метою активізації та стимулювання потенційних можливостей учнів 10-11 класів, створення сприятливих умов для самовизначення, самореалізації, розвитку кожного школяра учні Дорошенко Т. (11 клас) та Ошурко О. (10 клас) стали учасниками районного конкурсу «Учень року-2013». За результатами конкурсу Дорошенко Т. здобула перемогу у номінації «Творча обдарованість». Вихованці НВК в рамках проведення Дня захисту дітей брали участь у районних заходах: «Міні Міс» та «Міні Містер» та конкурсі дитячого малюнка «Світ очима дітей». За результатами конкурсу дитячого малюнка отримали ІІІ місце.

Особливу увагу звернула на те, що для створення відповідних умов для навчання та виховання школярів велике значення має матеріально технічне забезпечення. Використовуючи кошти, виділені відділом освіти, субвенсію сільської Ради та спонсорську допомогу СТОВ "Агролан”, а також добровільні внески батьків покращується технічний стан шкільної будівлі, поліпшується її естетичний вигляд, проводяться поточні ремонти, що дозволяє зробити територію школи та приміщення привабливими. Зокрема, було проведено ремонт класних кімнат за рахунок благодійних внесків батьків, ремонт коридорів школи за рахунок субвенції сільської ради (2 тис. грв.), допомоги СТОВ «Агролан» та коштів відділу освіти. За минулий рік сільською радою було виділено субвенцію: на організацію підвозу дітей – 38 тис. грн., на харчування – 15 тис. грн., на оздоровлення – 1 тис. грн. Також для організації дозвілля та відпочинку дітей під час роботи пришкільного оздоровчого табору «Ромашка» виділено спонсорську допомогу СТОВ «Агролан» на придбання спортивного інвентарю, іграшок та призів (на суму 1 тис. грн.) На зборах виступали батьки, які відмічали результативність роботи педагогічного колективу школи та активну співпрацю з батьками, сільською радою та СТОВ «Агролан». Ільченко О.А., голова батьківського комітету, внесла пропозицію оцінити роботу навчального закладу за звітний період оцінкою "добре”.


Категорія: Загальне | Переглядів: 915 | Додав: Alex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Новини

[21 Квітня 2015]
Зустріч

[06 Квітня 2015]
Тиждень молодого спеціаліста

[25 Березня 2015]
Конкурс агітбригад

[24 Березня 2015]
Канікули

[26 Лютого 2015]
Тиждень історії

[25 Лютого 2015]
Міжнародний день рідної мови

[18 Лютого 2015]
День Валентина

[09 Лютого 2015]
тиждень безпеки

[05 Лютого 2015]
Інформація

[02 Лютого 2015]
Шлях переселенця
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Йосипівка 

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz